23sep21:00DJ Dejan Milićević21:00(GMT+02:00) PuberajSelekcija:Nastupi

Kada?

(Subota) 21:00(GMT+02:00)

O događaju

Dejan Milićević, jedan od najboljih regionalnih di-džejeva, koji je ove godine proslavio dve decenije uspešne karijere, nastupiće 23. septembra u 21 sat, u Puberaju.Ko god u regionu je pratio scenu elektronske muzike i provodio vikende u klubovima, još od davne 1995. godine, zna za Dejana Milićevića.

U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri Dejan je nastupao na svim najbitnijim festivalima u Evropi među kojima su Sonus Festival (Hrvatska), Kazantip (Ukrajina), Dance Valley (Holandija), Monegros (Španija) kao i na srpskim festivalima EXIT i Lovefest. Pored festivala, nastupao je i u mnogim svetskim klubovima.
Dejanov stil bi se mogao opisati kao mix hausa i tehna, gde se prepliću underground trackovi kako najnovije produkcije, tako i sa povremenim okretom ka starim klasicima.

Nakon više od 80 EP izdanja, 2011. godine Dejanovom opusu se pridružio i njegov prvi album Trust And The Purpose (Gillesku Records) koji je bio rasprodat za samo pet dana. Tri godine kasnije, Dejan Milićević je startovao sopstvenu etiketu Tit Zero Recordings gde je na prvom izdanju gost bio legendarni tehno mag DJ Rush (Čikago). Nakon toga na Dejanovoj etiketi usledila su izdanja brojnih mladih producenete iz celog regiona.

Foto: Promo

Ostali filmovi iz izabrane selekcije

sr_RSSR